Bästa bredbandshastighet i mitt område

Med så många internet bredband erbjudanden tillgängliga online, Du kanske upptäcker att inte alla erbjudanden och hastigheter finns i ditt område.

Få inte dina förhoppningar på snabba höghastighetsinternetavtal som helt enkelt inte är tillgängliga för dig eftersom infrastrukturen, fiberkablarna etc för att stödja dessa hastigheter ännu inte finns i ditt område.

Den här guiden hjälper dig att hitta de snabbaste bredbandshastigheterna i ditt område, de bästa bredbandsavtalen den här veckan och innehåller också resultat från den senaste Ofcom bredbandsleverantörens kundnöjdhetsundersökning som hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut.

Vad är den nuvarande hastigheten på min bredbandsanslutning?

För att veta var du ska (eller var du vill vara) måste du först veta var du är.

Kör Internet Speed Test (öppnas i ett nytt fönster) för att se din nuvarande Internet bredbandshastighet.

Detta är riktmärket internet bredband hastighet som du kommer att försöka förbättra när det gäller att uppgradera din befintliga anslutning eller försöka hitta ett bättre pris för samma hastighet – oavsett ditt mål är.

  1. Vad är den bästa ADSL internet bredband hastighet i mitt område?

Istället för att köra individuella bredband tillgänglighet checkers på varje internet bredband leverantörer webbplats, varför inte ta reda på den bästa bredband hastighet som finns i ditt område med hjälp av Ofcom bredband checker: Klicka här för att öppna Ofcom tillgänglighet och speed checker

Telia använder bredbandstillgänglighet och förutspådda hastighetsdata som tillhandahålls av Storbritanniens största Internetleverantörer.